Setari Cookie-uri

Kim Kardashian, declaratii incendiare despre noul iubit

Citeste aici prima declaratie legata de Kanye.

Kim Kardashian este indragostita… lulea. Asa cum a fost si acum un an, cand s-a casatorit dupa cateva luni. Mai bine zis asa cum a fost cu toti iubitii sai. Da, cica de data asta este diferit. Stim povestea: tot timpul este diferit. Insa intotdeauna este la fel.

Vedeta se simte atat de bine alaturi de Kanye West (cel care o numeste b**ch in piesele sale sau spune despre ea ca a ajuns celebra datorita filmuletului porno pe care l-a facut) incat incepe sa faca declaratii in stanga si-n dreapta despre noua relatie.

Este asa de bine sa ai un prieten (cel mai bun prieten) in acest joc… un prieten care sa inteleaga totul. Faptul ca sunt cu o persoana pe care o cunosc de atatia ani este chiar confortabil. A fost alaturi de mine in multe perioade din viata mea si chiar si atunci cand nu eram cunoscuta asa ca aceasta relatie este foarte diferita de celelalte pe care le-am avut. Nici macar nu ma pot gandi ca as putea fi cu altcineva.

Citește și:

Cand ma uit in trecut si vad interviurile pe care le-am dat, interviuri legate de prietenii anteriori, in care spuneam ca ma gandesc la casatorie si la intemeierea unei familii… ma simt rusinata. Dar chiar credeam lucrul asta atunci. Sunt o romantica incurabila care intotdeauna va crede ca cel cu care este pe moment – este cel ales.”, a declarat Kim Kardashian pentru revista Tatler, informeaza Dailymail.

O intelegem: e fericita! Dar parca spunea ca nu va mai vorbi despre viata ei personala. Se pare ca a uitat asta.

Foto: Instagram

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.