Setari Cookie-uri

Video: Lady Gaga, asa cum nu ai vazut-o niciodata!

Chiar daca nu esti un fan Lady Gaga, dupa ce vei vedea acest filmulet vei ajunge sa o apreciezi.

Nu pot spune ca ma consider un mare fan Lady Gaga (sunt fan Kings of Leon, Florence and the Machine, Muse, Coldplay… dar nu Lady Gaga). Dar nici nu voi minti, spunand ca nu imi place de ea. Este o artista in adevaratul sens al cuvantului. Chiar daca melodiile ei sunt comerciale, nimeni nu ii poate contesta vocea superba pe care o are si abilitatile ei de a canta la pian.

Este un mare “suporter” al comunitatii gay, lupta pentru drepturile omului, incearca sa ne schimbe mentalitatea invechita si face tot posibilul pentru a ne convinge ca trebuie sa ne respectam propria persoana.

Cantareata este in continuare in turneu – cel mai recent concert al sau fiind in Barcelona, Spania. In timpul acestui concert, Gaguta a avut parte de un incident neplacut. Nu ca si cum ar fi fost prima data – insa a fost pentru prima data in public. Mamica Monstrilor a vomitat pe scena. Cand a fost in concert in Romania, aceasta a luat o scurta pauza, fugind in culise pentru a vomita. A spus ca i se intampla destul de des asta, si-a cerut scuze si si-a reluat programul.

Citește și:

Ei bine, se pare ca de data aceasta nu a mai avut unde sa fuga. Si in timp ce dansa si canta de mama focului, Gaga a dat la boboci – nu o data, nici de doua ori – ci de patru ori. Si in tot acest timp ea nu s-a oprit din cantat si dansat. Da, e ciudata! Dar sunt sigura ca a castigat simpatia si mai multor fani. Acest lucru dovedeste cat de devotata este ea publicului si cat de mult conteaza ca lumea sa o aprecieze si sa o respecte. Daca era altcineva – sigur fugea in culise si amana concertul! Ea NU. Si-a continuat spectacolul si nici macar nu s-a plans.

foto main: Subbotina Anna, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.