Setari Cookie-uri

Madonna se teme de rochia de mireasa

Afla aici motivul surprinzator.

Madonna a decis sa nu poarte in videoclipul noului single "Superstar" o rochie de mireasa musulmana stilizata, deoarece se teme pentru siguranta ei, informeaza contactmusic.com, citat de Mediafax.

Cantareata in varsta de 54 de ani intentiona sa imbrace o costumatie pe care a numit-o "Terror Bride" -, o combinatie intre valul traditional de nunta irakian si uniforma soldatilor americani - ca mod de manifestare a dezacordului cu privire la razboi si la opresiunile asupra femeilor.

Consilierii cantaretei au sfatuit-o insa ca este mai bine sa renunte la costumatie, din motive de securitate. Acestia au convins-o ca o asemenea vestimentatie ar putea genera tensiuni politice si revolte.

"Costumatia Madonnei era pregatita. Era foarte mandra de ea... Spunea ca a probat-o deja si ca o va imbraca in urmatorul videoclip", a declarat un apropiat al artistei.

Citește și:

Insa dupa ce a fost sfatuita sa nu poarte aceasta tinuta, Madonna s-a declarat dezamagita. Cu toate acestea, cantareata a declarat pentru The Sun ca nu va renunta definitiv la aceasta tinuta, ci o va folosi atunci cand va crede de cuviinta.

Vizionare placuta


Kudika
9 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.