Setari Cookie-uri

Irinel Columbeanu, la mila Monicai. Afla aici gestul impresionant pe care l-a facut fosta sotie

Irinel Columbeanu este la pamant.

Oare roata chiar se intoarce de fiecare data? Ei bine, nu sunt sigura. Dar in cazul Irinel Columbeanu Monica Gabor –da! Si se intoarce inzecit! Pai…sa o luam de la inceput. Monica, o fetita de doar 17 ani din provincie, cu o situatie financiara foarte proasta, insa cu o dorinta imensa de a se face cunoscuta. Si… Irinel Columbeanu, unul dintre cei mai bogati oameni ai Romaniei. S-au intalnit, s-au placut (nu stiu daca s-au si indragostit) si s-au casatorit.

Monica a devenit o mare vedeta, in timp ce Irinel intra in umbra ei. Vedeta, tanara si dornica de distractie, a fugit in America. Si nu s-a mai intors. A divortat de Irinel, a uitat de fiica sa si si-a gasit un alt “iubitel” (Mr Pink), de zeci de ori mai bogat ca Iri, care sa o intretina si sa o ajute sa isi traiasca visul american.

Acum Moni e pe val, in timp ce Iri se lupta sa supravietuiasca (se pare ca il paste falimentul). Peste doua zile Mr Pink isi lanseaza bautura energizanta la luxosul hotel Regent Beverly Wilshire si, potrivit Cancan, printre invitati se numara nume sonore precum Larry King, Lindsay Lohan, cei trei copii ai lui Michael Jackson, Cindy Crawford, David Arquette, Audrina Patridge.

Citește și:

Se pare ca Moni nu a uitat nici de Iri. Potrivit Click, modelul l-a sunat zilele trecute si i-a spus ca le pune la dispozitie (lui si Irinei) deplasarea cu avionul si cazarea la cel mai luxos hotel din Los Angeles, insa a fost refuzata vehement de fostul sot.

Sunt un om care uita repede rautatile. Nu-i port pica, asa ca daca intr-o zi mi-ar cere sa-l ajut, as face-o fara sa ii impun conditii.”, a declarat Monica Gabor pentru Click.

Vizionare placuta


Kudika
9 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.