Setari Cookie-uri

Andreea Balan si Coldplay vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu cele mai picante stiri din lumea mondena.

Robbie Williams va sustine trei concerte consecutive la Londra, pe O2 Arena. Robbie Williams va concerta trei seri la rand in Londra, la O2 Arena, in luna noiembrie. Acestea vor fi singurele concerte ale lui Robbie in Marea Britanie pentru restul anului 2012 si vor continua seria celor patru show-uri incredibile, care au avut loc in luna septembrie si care au inregistrat cu pana la jumatate mai multe cereri pentru bilete decat fusesera puse la dispozitie. Robbie Williams va concerta pe O2 Arena pe 22, 23 si 24 noiembrie, punand in scena un spectacol care va imbina un material generos, creat de-a lungul carierei sale, cu o productie bine pusa la punct, cum numai un artist ca el poate oferi.

Andreea Balan cauta dansatoare. Cunoscuta pentru showurile spectaculoase ce imbina muzica, dansul,costumele si scenografia, Andreea Balan cauta dansatoare noi printr-un casting ce va avea loc week-end-ul acesta. Cantareata-dansatoare pregateste un nou show, un proiect inedit iar pentru asta isi mareste din nou echipa de dansatoare. Andreea organizeaza un casting pentru a gasi fete talentate care doresc sa fie alaturi de ea pe scena, in emisiuni TV, in concerte si in videoclipuri. Andreea a postat anuntul castingului pe pagina ei de Facebook unde isi tine cei peste 250.000 de fani la curent in fiecare zi cu fotografii,filmuletele inedite si o multime de surprize.

Citește și:

Deepcentral sunt mandri de noua lor piesa. Invitati luni in studioul Kiss Fm, George si Doru, cei doi membri ai trupei Deepcentralau vorbit despre cel mai recent single al lor, O stea. Intrebati daca au decis sa abordeze un stil nou, Doru a raspuns: „Daca ne gandim la linia melodica, nu este o diferenta foarte mare intre stare, mesaj si abordare, dar daca ne referim la orchestratie, da, este cu totul altceva! Am avut aproximativ 100.000 de view-uri in prima zi, ceea ce a fost un record pentru noi.”

Baietii de la Coldplay au lansat un nou videoclip. Dupa succesul rasunator avut cu piesa Princess of China, o colaborare cu nimeni alta decat Rihanna, trupa britanica a incercat ceva diferit – un videoclip animatie! Single-ul se numeste Hurts Like Heaven si deja se afla in cele mai importante topuri muzicale. Ce parere aveti despre videoclip?

Citește și:

foto main: Laura Crazy, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.