Nicoleta Luciu incerca sa ne convinga ca are o familie perfecta. Ea arata incredibil (da, arata – la trecut – pentru ca acum este precum o paiata), Zsolt, sotul ei, era barbatul ideal, copiii erau cuminti. Intr-un cuvant – Fericire “scria” pe ei!

15 cărți pentru copii care te învață lecții de viață prețioase

Dar iata ca lucrurile nu sunt deloc asa cum vrea vedeta sa fie! In timp ce ea sta acasa cu copiii, Zsolt se distreaza cucerind femei dupa femei! Cancan a dezvaluit identitatea amantei lui Zsolt. Despre cine este vorba? Ei bine se pare ca cea care i-a furat sotul Nicoletei este nimeni alta decat Kinga Sebestyen, cunoscuta antrenoare de fitness. Aceasta a devenit celebra in tara noastra imediat ce a introdus un nou sport, care a revolutionat lumea fitnessului – sportul Kangoo Jumps.

Si asta nu e tot. Exista dovada ca Zsolt nu este tocmai barbatul care pare. Acestia au difuzat aseara imagini in care acesta pare ca isi bate amanta.

Ce are de spus Nicoleta Luciu despre acest incident? Ei bine, deocamdata nu avem nicio declaratie din partea Nicoletei. Insa se pare ca Nicoleta Luciu nu accepta infidelitatea:

Suntem un cuplu foarte reusit, foarte stabil, chiar daca relatia este la distanta. Trebuie un motiv ca sa divortam, sa-l prind cu alta. Incurajez foarte mult independenta femeii, sa fie pregatite oricand sa primeasca o palma de la viata. E pacat ca pentru 3 minute de relaxare sa dai cu piciorul la o familie, nu se merita.” – a declarat Nicoleta Luciu, informeaza Cancan.

Se pare ca vedeta nu este de acord nici cu maltratarea femeii:

Nu e cazul, sa dea intr-o femeie. Nu as concepe asa ceva. Nu as arata. M-as imbarbata si as merge mai departe. E vorba de mine ca femeie. Fiti tari si luati-o de la capat.” – a continuat Luciu.

Acum sa vedem: isi va schimba Nicoleta parerea dupa acest incident?

Foto prima pagina: Facebook

Video: "Esti nebuna!" Femeia care a ridicat greutati de 100 de kg pana in ziua nasterii!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: