Setari Cookie-uri

Foto: Monica Gabor s-a casatorit? Afla aici detalii picante!

Viata Monicai Gabor este un mister.

Daca in trecut facea tot posibilul pentru a aparea peste tot, ei bine, iata ca acum vrea sa fie lasata in pace. Asta, probabil, poate pentru pana se afirma in America! Apoi sa vezi nebunie.

Va spuneam acum cateva zile ca Moni se pregateste de lansarea bauturii Mr Pink. La acest eveniment a fost invitat si prietenul – dusmanul ei, Catalin Botezatu. Designerul a fost profund impresionat de hotelul la care a fost cazat, incat a tinut mortis sa povesteasca pe Facebook cat de bine este el tratat in State:

Dragii mei,

Sunt fericit, cred ca am ajuns in rai! Sunt la cel mai impresionant hotel din Beverly Hills, la Regent Beverly Wilshire Hotel, locul unde s-a filmat celebrul film Pretty Woman. Privelistea e incredibila, apartamentul in care stau e urias iar eu mi-as dori sa puteti toti vedea ceea ce vad eu acum. De la aeroport m-a luat Monica, pe care am fost extrem de fericit sa o revad. A venit cu un superb Rolls Royce alb, iar ea era minunata, de o eleganta desavarsita.”, a scris designerul pe pagina sa de Facebook.

Citește și:

Nu stiu daca incearca sa ne spuna ceva, dar potrivit declaratiilor facute de Bote, se pare ca Monica s-a maritat!

Ma bucur pentru fericirea ei, pentru noua ei familie, si pentru turnura fericita a evenimentelor din viata ei. Este foarte respectata la Hollywood, datorita caracterului ei frumos si a personalitatii calde. Ea si Mr.Pink traiesc o iubire sincera, si formeaza un cuplu neasteptat de frumos. Sincer sa fiu, nu am vazut un cuplu legat de o iubire mai sincera decat cea pe care o traiesc ei. Sunt onorat si fericit sa fiu prietenul lor.
In alta ordine de idei, abia astept balul de joi seara, vor fi peste 300 de celebritati, oameni de afaceri si capete incoronate din toata lumea. Sunt convins ca atmosfera va fi una deosebita, la fel ca tot ceea ce ma inconjoara aici. Va voi tine la curent! Va sarut cu drag.

Eh? Ce ziceti de aceste cuvinte pline de lauda la adresa Monicai? Si... de cand sunt ei atat de buni prieteni? Sau asta este doar o campanie „scumpa” de promovare a bauturii Mr. Pink (si, implicit, a Monicai si a vietii ei de lux) in Romanica?

Citește și:

foto: Volodymyr Tverdokhlib, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.