Setari Cookie-uri

Video: Pink socheaza din nou!

Cantareata cu parul roz, intr-un videoclip dupa care te trec fiori

Pink, cantareata in varsta de 33 de ani, este protagonista videoclipului Try. O poveste de iubire, in care partenerii se ranesc reciproc, fiecare rana fiind asociata cu o alta culoare, dans contemporan si versuri pline de emotie. Despre asta este noul clip al cantaretei care, de la lansare, si-a schimbat culoarea parului, dar numele ba.

Este una dintre cele mai indraznete artiste de dincolo de ocean. Cand Britney se ruga sa mai fie lovita o data, Pink purta un costum sexy de magician si scria versuri antisociale. Intotdeauna inovativa si intotdeauna inconjurata de oameni originali, Pink a reusit sa ramana asa cum am cunoscut-o, cu ciudatenii de un anumit tip de umor sau sentimente dintre cele mai acute transpuse in imaginile si cuvintele cele mai potrivite.

Conform Dailymail.co.uk, cantareata declara: “Mama, dupa ce a vazut videoclipul: Sunt fara cuvinte. Si cam stanjenita”. Daca pana acum nu v-am facut sa va doriti sa dati play, atunci poate va razganditi daca va spun ca partenerul de dans al lui Pink este un tanar bine facut, la bustul gol.

Citește și:

Sursa foto prima pagina: Northfoto.com, Copyright Goff Photos LLP

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.