Pink, cantareata in varsta de 33 de ani, este protagonista videoclipului Try. O poveste de iubire, in care partenerii se ranesc reciproc, fiecare rana fiind asociata cu o alta culoare, dans contemporan si versuri pline de emotie. Despre asta este noul clip al cantaretei care, de la lansare, si-a schimbat culoarea parului, dar numele ba.

Păr hidratat, sănătos și ușor de pieptănat? Se poate!

Este una dintre cele mai indraznete artiste de dincolo de ocean. Cand Britney se ruga sa mai fie lovita o data, Pink purta un costum sexy de magician si scria versuri antisociale. Intotdeauna inovativa si intotdeauna inconjurata de oameni originali, Pink a reusit sa ramana asa cum am cunoscut-o, cu ciudatenii de un anumit tip de umor sau sentimente dintre cele mai acute transpuse in imaginile si cuvintele cele mai potrivite.

Conform Dailymail.co.uk, cantareata declara: “Mama, dupa ce a vazut videoclipul: Sunt fara cuvinte. Si cam stanjenita”. Daca pana acum nu v-am facut sa va doriti sa dati play, atunci poate va razganditi daca va spun ca partenerul de dans al lui Pink este un tanar bine facut, la bustul gol.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

Sursa foto prima pagina: Northfoto.com, Copyright Goff Photos LLP

Veste surpriza la Hollywood: Este insarcinata cu al doilea copil
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: