Setari Cookie-uri

Anda Adam are nevoie de o schimbare!

Afla aici care sunt lucrurile care ii plac cantaretei.

Anda Adam a sosit la festivitatea de decernare a premiilor Media Music imbracata intr-o rochie Wanda's Dream. "O mare parte din hainele mele de scena ii apartin Wandei. Iubesc stilul ei, asa ca ea este 'vinovata' de tinuta din aceasta seara", a declarat cantareata.

Artista a vorbit si despre noua piesa "Amo", lansata cu aceasta ocazie: "Noul single este o piesa semnata Hahaha Production. M-am gandit ca, daca tot am cantat o piesa frumoasa - 'Selecta' - cu Alex Velea la un moment dat sa readuc un pic din Selecta, dar intr-o varianta 2012. Asa ca in seara aceasta noul single Amo va va aduce aminte un pic de "Selecta'".



Anda le-a marturisit Kissomanilor ca se gandeste serios sa lanseze si o piesa rock.

"Chiar am voce de cantat rock si am piese rock pe care le cant pentru ca imi place sa le cant. Am luat in calcul si varianta de a face la un moment dat o piesa rock, pentru ca as vrea ca lumea sa ma vada pe un total alt stil, la care nu s-ar astepta. Chiar mi se potriveste rockul, mai mult decat dance-ul. Eu sunt un pic mai agresiva ca maniera de cantat, tocmai de aceea spun ca piesele pop-rock mi se potrivesc foarte bine", a declarat Anda Adam la Kiss FM.

Citește și:

Anda si rockul... baba si mitraliera.

Vizionare placuta


Kudika
12 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.