Setari Cookie-uri

Cateodata trebuie sa mai asculti si de copii!

Cateodata trebuie sa mai asculti si de copii!

Nicola a fost luni dimineata invitata lui Raul Brebu in studioul Magic FM, la rubrica Batalia Hiturilor din cadrul Magic Start, matinalul cu cea mai multa muzica. Artista a lansat cu aceasta ocazie noua piesa "Good Morning (my) Facebook Friend" si le-a povestit ascultatorilor ca ii place sa tina legatura cu fanii prin intermediul retelei de socializare.

Artista le-a marturisit ascultatorilor Magic FM ca este pasionata de Facebook. "M-a amenintat fiica-mea ca-mi arunca telefonul si tableta pe geam, ca nu ma mai primeste in casa. Ma face 'obsedata'. Cica: 'Nu se poate asa ceva! N-am vazut! Nu esti si tu mama! In loc sa imi faci sandwichuri, tu stai pe Facebook!'", a povestit Nicola ca i-a spus in gluma fiica ei.

Nicola a mai povestit ca va pleca in SUA peste cateva zile. "Voi fi intre prieteni foarte dragi", a declarat ea. "Am facut piesa 'Good Morning (my) Facebook Friend' in engleza pentru ca Facebook-ul este 'world wide' si voiam sa inteleaga toti, pentru ca in lista mea de prieteni nu sunt doar romani. Dar va avea o varianta in romana, dupa ce ma intorc din State", a mai afirmat ea.

Citește și:

foto main: Subbotina Anna, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.