Setari Cookie-uri

Monica Gabor, umilita si jignita peste hotare!

Afla aici ce spun ziarele din afara.

Credeati ca daca il tine pe fiul lui Michael Jackson de mana va fi apreciata de lumea mondena? Ei bine, iata ca nu este chiar asa… ci mai grav. Monica Gabor este umilita de bloggerii si ziarele de scandal de peste hotare.
Fosta doamna Columbeanu este criticata de americani pentru faptul ca la evenimentul de lansare a bauturii Mr Pink, l-a tinut tot timpul de mana pe micutul Blanket, fiul cel mic al regelui muzicii pop.

La eveniment , domnisoara Gabor apare in toate fotografiile tinandu-l de mana pe Blanket, ea ar face orice pentru doua minute de celebritate. Este trist ca cei trei copii ai lui Michael sunt implicati in asa ceva.” – scrie un utilizator pe site-ul mjandjustice4some.com, informeaza Libertatea.

Foto: Guliver/ Splash News

Se pare ca Monica si Mr Pink sunt aspru criticati pentru faptul ca se folosesc de copiii lui Michael Jackson pentru a isi promova bautura.

Citește și:

Pe alte forumuri, Monica este numita “a former prostitute” (o fosta prostituata) si este umilita in comentarii, oamenii fiind de parere ca este o “femeie fara moravuri si moralitate, care ar face orice pentru a obtine putina promovare la Hollywood”.

foto main: Subbotina Anna, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.