Setari Cookie-uri

Irinel Columbeanu risca sa-si piarda fetita!

Ce s-a intamplat cu el?

Afaceristul s-a trezit ieri cu conturile blocate, dupa ce n-a mai platit de un an impozitele la primaria din Targu Carbunesti, unde are fabrica de ciment.

Lui Irinel Columbeanu (55 de ani) ii merge din ce in ce mai prost. Dupa ce judecatorii si-au dat acordul ca executorii sa puna sub sechestru casa din Izvorani, afaceristul s-a trezit si cu conturile blocate.

Miliardarul de la Izvorani e aproape de faliment. Irinel Columbeanu nu numai ca si-a pus bancile in cap, dupa ce a luat un credit de 7 milioane de euro si nu si-a platit ratele, dar are probleme si cu Primaria din Targu Carbunesti (judetul Gorj).

Mai mult, Columbeanu nu a mai platit impozit de anul trecut si a acumulat datorii de 100.000 de lei. Pentru a-si recupera banii, Primaria din Targu Carbunesti a cerut blocarea conturilor miliardarului, astfel ca Iri s-a trezit peste noapte ca nu mai poate sa scoata nici un sfant din banca. Si asta nu e nimic pe langa faptul ca, in orice moment, executorii pot pune sechestru pe vila din Izvorani.

Citește și:

In aceste conditii, Columbeanu nu mai prezinta credibilitate financiara nici in fata judecatorilor. S-a zbatut prin instanta pentru custodia totala a fetitei, insa acum, aflat in pragul falimentului, Irinel Columbeanu s-ar putea sa o piarda pe Irinuca.

Citeste mai multe pe Click.ro

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.