Kudika
18 Octombrie 2012

Ce s-a intamplat cu el?

Afaceristul s-a trezit ieri cu conturile blocate, dupa ce n-a mai platit de un an impozitele la primaria din Targu Carbunesti, unde are fabrica de ciment.

Foto: Moni, ea ti-a luat locul de mama! Irinuca s-a atasat enorm de "noua mamica"!

Lui Irinel Columbeanu (55 de ani) ii merge din ce in ce mai prost. Dupa ce judecatorii si-au dat acordul ca executorii sa puna sub sechestru casa din Izvorani, afaceristul s-a trezit si cu conturile blocate.

Miliardarul de la Izvorani e aproape de faliment. Irinel Columbeanu nu numai ca si-a pus bancile in cap, dupa ce a luat un credit de 7 milioane de euro si nu si-a platit ratele, dar are probleme si cu Primaria din Targu Carbunesti (judetul Gorj).

Mai mult, Columbeanu nu a mai platit impozit de anul trecut si a acumulat datorii de 100.000 de lei. Pentru a-si recupera banii, Primaria din Targu Carbunesti a cerut blocarea conturilor miliardarului, astfel ca Iri s-a trezit peste noapte ca nu mai poate sa scoata nici un sfant din banca. Si asta nu e nimic pe langa faptul ca, in orice moment, executorii pot pune sechestru pe vila din Izvorani.

In aceste conditii, Columbeanu nu mai prezinta credibilitate financiara nici in fata judecatorilor. S-a zbatut prin instanta pentru custodia totala a fetitei, insa acum, aflat in pragul falimentului, Irinel Columbeanu s-ar putea sa o piarda pe Irinuca.

Citeste mai multe pe Click.ro

Se insoara Irinel Columbeanu?

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: