Setari Cookie-uri

Foto: Megan Fox a nascut

Frumoasa Megan Fox este mamica.

Nu stiu cum a reusit sa stea departe de blitzurile “vigilente” ale paparazzilor, dar iata ca a reusit (si ea este un exemplu ca viata privata poate ramane viata privata chiar si atunci cand esti o vedeta). Actrita a hotarat sa ne impartaseasca bucuria ei. Aceasta a scris pe contul sau oficial de Facebook ca a devenit mamica si caisi doreste sa fie ea cea care ne da vestea – si nu jurnalistii:

Am fost foarte norocosi pentru ca am avut cateva saptamani liniste acasa, insa as vrea sa fiu eu cea care va da aceasta veste. Pe data de 27 septembrie am nascut un baietel. Numele lui este Noah Shannon Green si este un copilas sanatos, fericit si perfect.

Suntem foarte fericiti pentru ca suntem parintii acestui suflet minunat si sunt recunoscatoare lui Dumnezeu pentru ca mi-a permis sa cunosc dragostea pura, imaculata.

Citește și:

Tin sa multumesc celor care vor sa ne trimita energie pozitiva si urari de bine. Fie ca Dumnezeu sa va binecuvinteze familiile.” – a postat proaspata mamica pe Facebook.

Megan Fox este casatorita cu Brian Austin Green din anul 2010 – ceremonia s-a desfasurat pe o plaja pustie. La nunta au fost invitate foarte putine persoane: fiul lui Brian Austin dintr-o casnicie anterioara si cativa prieteni apropiati.

foto main: Volodymyr Tverdokhlib, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.