Setari Cookie-uri

Motivul incredibil pentru care Johnny Depp este dat in judecata!

Ce s-a intamplat cu adevarat?

O femeie care sustine ca a fost agresata de garzile de corp ale actorului Johnny Depp, in timpul unui concert, in decembrie 2011, sub privirile starului american, a depus plangere in justitie si a cerut sa i se plateasca despagubiri, a anuntat, luni, Curtea Superioara din Los Angeles, citata de AFP, informeaza Mediafax.

Avocatii actorului si ai celor trei companii de securitate, cu totii dati in judecata, au cerut justitiei sa limiteze eventualele despagubiri la o simpla indemnizatie, insa judecatorul Michael Johnson a estimat, luni, ca reclamanta are dreptul sa solicite plata unor despagubiri.

"Cred ca faptele expuse sunt suficiente. Indiferent daca vor fi dovedite sau nu sau, teoria potrivit careia ele au fost exagerate reprezinta un subiect diferit", a explicat judecatorul in decizia sa.

Robin Eckert, in varsta de 53 de ani, o profesoara la Universitatea California din Irvine, a cumparat bilete pentru sectorul VIP la un concert al trupei Iggy and the Stooges, in decembrie 2011.

Citește și:

Iesita din acea zona in pauza concertului, ea sustine ca garzile de corp ale actorului Johnny Depp au impiedicat-o sa revina in zona VIP, dupa reluarea concertului, si ca au tras-o in jos, pana au culcat-o pe sol.

"Acest proces s-a nascut dintr-o agresiune foarte dureroasa si stanjenitoare, produsa fara nicio ratiune si justificare", a spus Robin Eckert intr-un comunicat.

"Depp a vazut agresiunea, dar, desi el este seful direct al garzilor sale de corp, nu a facut nimic pentru a le opri", a adaugat ea.

Andrew Brettler, avocatul celebrului actor, a negat orice implicare a clientului sau.

"Ei nu pot sa dovedeasca nimic, cu exceptia faptului ca el era acolo, pasiv", a spus Brettler, adaugand ca doar doi dintre cei patru agenti de securitate implicati in acel incident lucrau pentru Johnny Depp.

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.