Setari Cookie-uri

Intinerire in stilul vampirilor: Tratamentul cu propriul sange

Nu ai fi crezut ca se poate face o operatie de facelifting fara ace, intepaturi si incizii, nu?

Cel mai nou raspuns al cercetatorilor specializati in operatii plastice este laserul cu dioxid de carbon. Cum anume iti prelucreaza tenul? Face zeci de gaurele minuscule in piele, ajuta epiderma sa respire si sa se vascularizeze, astfel incat sa iti dispara ridurile si sa iti revina culoarea in obraji.

Prima femeie care a beneficiat de o astfel de interventie a fost Amie Mee, iar doctorul care a executat operatia este Dr. Taimur Shoaib, la clinica sa din Scotia.

Operatia are si un nume distinctiv si anume “vampire facelift”, nominatie obtinuta datorita transplantului sangelui propriu (scos din mana si reinserat in fata printr-o magie a laserului mai sus mentionat). Fara injectii, fara substante straine in corpul tau, ten intinerit si tonifiat – suna bine, nu?

Totusi, o astfel de interventie este destul de costisitoare pentru oamenii de rand: 750 de lire sterline, conform Dailymail, unde vom gasi si marturisirile lui Amie Mee:

Citește și:

Partea in care actiona laserul a fost cam inconfortabila, dar a durat foarte putin, doar cateva minute. Unele persoane nu vor agrea disconfortul, dar merita. […] M-am hotarat sa fac operatia pentru ca stiam ca voi arata intinerita si ca voi vedea rezultatele.

Click aici pentru imagini.

Sursa foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.