Mihaela Radulescu, declaratii incendiare!

Mihaela Radulescu, declaratii incendiare!
Kudika
2 Noiembrie 2012

Mihaela Radulescu s-a intors in Romania.

Vedeta de televiziune a fost invitata in emisiunea Cancan TV, unde a vorbit despre viata ei sentimentala, despre deceptiile in dragoste si despre greselile pe care le-a facut ea in dragoste.

"Prima data am spus Te Iubesc pe la 16 ani. Acum dupa atatia ani nu mi se mai par justificate aceste vorbe. In adolescenta aveam senzatia ca el e cel pentru totdeauna. Plangeam din dragoste si am trait dezamagirea de a nu fi fost eu cea aleasa de catre cel care imi placea. Dupa aceea intelegi ca si experianta asta are un rost. Probabil ca mai gresesc si azi din dragoste. Cred ca gresim cel mai mult cand ne asteptam ca el sa fie exact ce ne dorim noi", a declarat Mihaela Radulescu, informeaza Cancan.

"Nu sunt o specialista in barbati neaparat. Dovada ca am si dat-o in bara de cateva ori in viata. Este foarte fain sa si gresesti in dragoste. Gresim mai tare daca ni se pare ca totul e perfect cand nu este. Eu sunt mai radicala! Daca nu merge, nu merge!


Eu am trecut prin trei casnicii dar nu regret niciuna din intreprinderi. Cred ca nu avem mereu mintea cea mai minunata si cand gresim se intampla sa ne despartim, sa ne spune vorbe urate si sa facem lucruri pe care le regretam. Am visat ca toate femeile ca cel pe care l-am intalnit prima data sa imi fie sot pana la sfarsitul vietii, dar nu a fost asa.


Mi se pare foarte sexy cand un barbat intra in bucatarie si incearca sa intre in zona femeilor. Dar pana la treburile casnice trebuie sa munceasca mult. Dar mi se pare foarte mult sa aiba o educatie de moda veche si sa aiba bun simt. Nu sunt fan al idilelor de o noapte. In viata mea sentimentala nu s-a schimbat nimic de niste ani de zile
", a incheiat vedeta.

Din pacate pentru curiosi, Mihaela nu a facut referire nici macar o secunda la iubitul ei (sau fostul – ziarele spun ca s-au despartit), Dani Otil.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri