Setari Cookie-uri

Familia Beckham, oferta de nerefuzat!

Afla aici despre ce este vorba.

Fotbalistul englez David Beckham a primit din partea unui grup de televiziune american o oferta de cateva milioane de dolari pentru a-si prezenta propriul talk-show TV, ce va fi inspirat din universul sportiv, informeaza dailymail.co.uk, potrivit Mediafax.

Sportivul englez, in varsta de 37 de ani, a primit aceasta oferta de la compania american Time Warner Cable, ai carei directori doresc foarte mult sa il transforme pe David Beckham in principala atractie din grila lor de programe.

Oferindu-i mijlocasului echipei Los Angeles Galaxy un contract de mai multe milioane de dolari pentru a prezenta o emisiune pe noul lor canal sportiv din Statele Unite, directorii de la Time Warner Cable spera ca implicarea lui David Beckham in acest proiect ar putea sa ii ajute sa "recastige" milioane de telespectatori de la posturile rivale.

Citește și:

"Il vrem pe David in acest proiect, indiferent daca el va continua sau nu sa joace pentru Galaxy. Suntem pe cale sa devenim cel mai mare canal sportiv din lume, iar el va avea un rol-cheie in viitorul nostru", a declarat o sursa, citata de Daily Star Sunday.

Daca va accepta oferta, David Beckham va intervieva in acel talk-show saptamanal o serie de vedete din lumea sportului, cu care va discuta despre diverse tactici si strategii sportive. Totodata, el va avea libertate totala in ceea ce priveste alegerea subiectelor de discutie.

Se pare ca sportivul britanic este la mare cautare in aceasta perioada, intrucat si televiziunea americana Fox intentioneaza sa ii faca o contraoferta, care sa il convinga pe Beckham sa lucreze pentru acest post TV.

"Acesta este momentul de care el trebuie sa profite pentru a face multi bani, pentru a profita de celebritatea pe care o are in Statele Unite. Ar putea sa isi lanseze cariera in showbiz chiar in timp ce continua sa joace fotbal", a spus analistul media Mike Raia.

Citește și:

Foto prima pagina: Northfoto.com

Vizionare placuta


Kudika
5 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.