Actorul a creat in colaborare cu designerul Frank Pollaro o linie exclusivista de obiecte de mobilier, care include paturi, mese, scaune si cazi de baie din marmura, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Brad Pitt si cea mai sincera declaratie dupa divortul de Angelina Jolie

"Ma gandesc la ideea de a face case si obiecte de mobilier inca de la inceputul anilor 1990, dupa ce am descoperit creatiile arhitectilor si designerilor Charles Rennie Mackintosh si Frank Lloyd Wright. L-am descoperit pe Wright in timpul liceului, cand aveam nevoie de doua credite «lenese» pentru a scapa de examenul la limba franceza. Acel lucru mi-a schimbat viata pentru totdeauna", a declarat Brad Pitt pentru revista Architectural Digest.

Frank Pollaro spune ca a decis sa colaboreze cu actorul american dupa ce a vazut cateva dintre schitele realizate de acesta: "L-am intrebat: «De ce nu am face ca aceste lucruri sa devina reale?» Am vorbit despre design, despre materiale, despre modul manual de realizare, despre clasicism si despre modernism. El are mult respect pentru maestrii din domeniul designului. Cred ca vom colabora pentru multa vreme".

Obiectele de mobilier create de Brad Pitt vor fi expuse la New York in perioada 13-15 noiembrie.

Actorul Brad Pitt, care nu este calificat in domeniul designului, a studiat jurnalismul la Universitatea din Missouri inainte de a-si face o cariera in lumea filmului. Cu toate acestea, in numeroase interviuri pe care le-a acordat, Brad Pitt face referire la pasiunea sa fata de arhitectura si la colaborari cu arhitecti celebri.

Trendul anului 2016. TOP 7 motive pentru a cumpara mobila vintage
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: