Setari Cookie-uri

Oana Lis, declaratia cu care vrea sa il recucereasca pe Viorel

Afla aici ce are de zis.

Desi trece printr-o perioada in care nu mai poarta verigheta, Oana Lis isi aminteste cu emotie de inceputurile relatiei ei cu fostul primar al Capitalei.

Invitata Mariei Simion la “Showbiz Report – Nunta de vedeta”, Oana Lis a dezvaluit ca inainte sa il cunoasca pe Viorel, cu 14 ani in urma, viata ei curgea pe un alt fagas:

Imi doream sa ajung profesoara, iar viata mea era cu totul altfel. Daca mi-ar fi spus cineva ca voi ramane cu el, nu l-as fi crezut”, a povestit Oana.

Desi cei doi nu au intentionat sa-si puna pirostriile, mergand pe ideea ca “iubirea conteaza mai mult decat niste acte”, Oana a recunoscut ca ea a fost cea care i-a propus sa se casatoreasca, dupa ce mai multi prezentatori de televiziune le sugerasera acest lucru:

Mai mult eu l-am cerut pe el. Viorel era foarte emotionat si se gandea la ce va spune lumea ca se casatoreste la varsta lui”, a marturisit ea.

Niciodata nu s-a ferit sa spuna ca nu provine dintr-o familie avuta, acum insa, doamna Lis e fericita ca a avut o nunta frumoasa: “In familia noastra, femeile nu au avut o astfel de nunta, ma bucur ca am spart gheata. Viorel a fost primul meu barbat, iar virginitatea a fost singura mea avere”, a mai spus Oana Lis.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.