Desi trece printr-o perioada in care nu mai poarta verigheta, Oana Lis isi aminteste cu emotie de inceputurile relatiei ei cu fostul primar al Capitalei.

Mituri despre iubire pe care sa nu le mai crezi

Invitata Mariei Simion la “Showbiz Report – Nunta de vedeta”, Oana Lis a dezvaluit ca inainte sa il cunoasca pe Viorel, cu 14 ani in urma, viata ei curgea pe un alt fagas:

Imi doream sa ajung profesoara, iar viata mea era cu totul altfel. Daca mi-ar fi spus cineva ca voi ramane cu el, nu l-as fi crezut”, a povestit Oana.

Desi cei doi nu au intentionat sa-si puna pirostriile, mergand pe ideea ca “iubirea conteaza mai mult decat niste acte”, Oana a recunoscut ca ea a fost cea care i-a propus sa se casatoreasca, dupa ce mai multi prezentatori de televiziune le sugerasera acest lucru:

Mai mult eu l-am cerut pe el. Viorel era foarte emotionat si se gandea la ce va spune lumea ca se casatoreste la varsta lui”, a marturisit ea.

Niciodata nu s-a ferit sa spuna ca nu provine dintr-o familie avuta, acum insa, doamna Lis e fericita ca a avut o nunta frumoasa: “In familia noastra, femeile nu au avut o astfel de nunta, ma bucur ca am spart gheata. Viorel a fost primul meu barbat, iar virginitatea a fost singura mea avere”, a mai spus Oana Lis.

Trend Alert Arthur Murray: Dansuri de inspiratie retro-vintage, pentru nunti tematice

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: