Setari Cookie-uri

Cristi Minculescu are o noua trupa

Cantaretul s-a despartit de Iris, dar nu renunta la cantat.

Cristi Minculescu si noua lui trupa, Lotus, vor sustine, in luna decembrie, un mini-turneu in Sibiu, Bucuresti, Brasov si Constanta, pregatind totodata un show de lansare a noii formatii, pentru noaptea de Revelion, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Fundatia Phoenix.

Cristi Minculescu revine pe scena dupa despartirea de Iris, alaturi de o noua trupa - Lotus.

"(...) Cristi ramane etern dependent numai de muzica si in ultima vreme si-a regasit bucuria de a canta alaturi de cativa exceptionali muzicieni din…Germania, tara unde si-a stabilit rezidenta, cel putin temporar. Repetitiile se desfasoara zilnic, cu o daruire intrecuta numai de bucuria cantatului. Primul proiect se constituie intr-o veritabila istorie a rock-ului in 90 de minute, cu piese pe care orice impatimit al genului le va recunoaste de la primele acorduri! Totul cantat cu rigoare germana si cu vocea inconfundabila a lui Cristi Minculescu. Numele trupei - foarte inspirat - este Lotus", se spune in comunicat.

Citește și:

Publicul din Romania se va bucura, mai intai, de un "teaser" - varianta unplugged -, care va fi prezentat intr-o suita de concerte "de colectie" (unice si irepetabile) in cateva cluburi din tara.

Mini-turneul include: Oldies Pub din Sibiu (joi, 6 decembrie), True Club din Bucuresti (vineri, 7 decembrie), Times Pub din Brasov (sambata, 8 decembrie) si Phoenix din Constanta (duminica, 9 decembrie). Biletele si/ sau rezervarile se pot cumpara, respectiv procura in fiecare spatiu de concert in parte.

Lotus, noua trupa a lui Cristi Minculescu, din care face parte si chitaristul Judy Seutter, pregateste un show memorabil de lansare, pentru noaptea de Revelion.

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.