Setari Cookie-uri

Smiley isi deschide inima

Smiley la Magic FM: Vreau ca Mos Craciun sa-mi aduca un pic de timp.

Smiley a fost luni dimineata invitatul Lianei Stanciu si al lui Raul Brebu la Batalia Hiturilor, rubrica din cadrul Magic Start - matinalul cu cea mai multa muzica si a vorbit despre noile sale proiecte muzicale, marturisindu-le ascultatorilor Magic FM ca-si doreste ca Mos Craciun sa-i aduca mai mult timp liber.

In general, videoclipurile sunt facute pentru a pune in valoare mai mult mesajul piesei, starea piesei”, a afirmat artistul.

Smiley a povestit si despre colaborarea cu Dan Chisu. “A fost un sir de coincidente. M-am intalnit cu Dan Chisu la inceputul anului in Vietnam. Stateam la acelasi hotel. El statea o singura noapte, eu o singura noapte, si ne-am intalnit pret de cateva minute, apoi ne-am despartit. Eu cu Alex Velea am facut piesa Cai verzi pe pereti acum un an si jumatate Si l-am sunat, afland ca are un film care se numeste Si caii sunt verzi pe pereti, si i-am spus: am o piesa, acum scoatem clipul, o lansam. Nu vrei sa o asociem cumva? El mi-a zis: Bai, doi oameni care se intalnesc la capatul lumii fara sa-si propuna, daca-si propun ceva, sigur le iese”, a declarat invitatul.

Citește și:

Cai verzi pe pereti face parte dintr-un proiect cu Alex Velea. [...] Ne dorim sa va aratam care-i viata noastra de zi cu zi. Cam despre asta e vorba in piesa. Cum am pornit, cum ne-am dezvoltat, ce ne place si ce nu ne place. E o piesa foarte sincera si care vorbeste despre noi”, a mai spus Smiley.

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.