"Exercitii de echilibru" cu Tudor Chirila

Kudika
26 Noiembrie 2012

Tudor Chirila si-a lansat noul volum "Exercitii de echilibru" la Targul International Gaudeamus.

Invitatii speciali au fost Cristian Tudor Popescu si Florin Iaru, dar mai ales sutele de fane care l-au asaltat la lansare.

"Ca sa scrii o carte de sine statatoare ar insemna sa ai ceva foarte important de spus. Cartea mea nu este un roman. Nu m-am gandit atat de serios la scris. Blogul asta a inceput dintr-o joaca si, usor-usor, a capatat o dimensiune foarte mare, fiind o perioada in care am scris zi de zi, ca un fel de exercitiu de jurnalism. Ideea cu blogul a fost ca, la un moment dat, as putea sa scriu, sa ma lansez in proza serios si nu invers, adica nu am vrut sa scriu un roman si am scris un blog.

Dar publicul a avut un mare rol, pentru ca am avut confirmari de la toti si feedback si nu am avut decat sa scriu in continuare. Cand am avut povestirea cu "Rolling Stones, Smaranda, Luca. Muzica capitalista", au preluat-o cei de la Jurnalul National si a avut 6.000 de vizualizari la ei pe site si mi s-a parut extraordinar. Asa ca am continuat sa scriu, sa scriu si, dupa cinci ani, am adunat foarte mult material, este mult material care imi place", a declarat Tudor Chirila pentru Mediafax.

Pe Tudor il puteti vedea live alaturi de trupa Vama, joi, 29 noiembrie la Hard Rock Cafe in cadrul seriei de concerte "Bestmusic cu" prezentate de Jack Daniels Studio No. 7 si organizate de Sprint Media.

Sursa foto: Cancan.ro

Foto prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri