Setari Cookie-uri

Ellie White este mamica

Ce a spus cantareata cand si-a tinut bebelusul in brate?

Frumoasa Ellie White este o mamica fericita. Cantareata a nascut aseara, prin operatie de cezariana, la o clinica privata, un baietel. Bebelusul cantareste 3,760 kg si are o lungime de 50 de cm. Doru Tinca, logodnicul si managerul lui Ellie, a fost in sala de operatie, tinand-o de mana pe tot parcursul procedurii:

Termenul initial al nasterii era undeva intre 5 si 9 decembrie. In ultimele zile, Ellie s-a simtit relativ bine, asa ca nu anticipam ce avea sa se intample. Ieri am fost la controlul saptamanal, iar doamna doctor Roxana Bohaltea ne-a spus ca micutul nu mai are rabdare si ca este timpul sa vina pe lume. In doar o ora,

Ellie avea sa fie in sala de operatie. Totul s-a petrecut ametitor de repede! Am fost uimit de profesionalismul cadrelor medicale!”, declara Doru Tinca, informeaza Cancan.

Cantareata va boteza bebelusul cu numele Mihai. Fiind extrem de galagios inca de la venirea pe lume, cand l-a luat in brate pentru prima data proaspata mamica a spus ca stie ce va fi cand se va face mare:

Citește și:

Cred ca va ajunge tenor.

Vizionare placuta


Kudika
29 Noiembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.