Setari Cookie-uri

Anda Adam, tinuta de scena SF cu ochelari de 800 de euro

Vezi aici cum arata vedeta!

Anda Adam a uimit publicul la un concert pe care l-a sustinut in acest weekend, aparand pe scena intr-o tinuta demna de un star international. Artista a imbracat un body negru acoperit cu modele Mayase create din oglinzi, si prezentand extensii de tulle negru in zonele soldurilor.

Cu acelasi tip de aplicatii din oglinda au fost accesorizate si cizmele din piele intoarsa pe care artista le-a purtat in concert.

Tinuta a fost completata de o pereche de ochelari exclusivisti, demni de filme SF. Este vorba de ochelari Maison Martin Margiela, care au intrat si in posesia starurilor de peste Ocean, precum Paris Hilton, Amber Rose, Lindsay Lohan sau Fergie.

Accesoriile proiectate si realizate de celebrul designer sunt la mare moda la Hollywood si au pretul de aproape 800 de euro.

Anda Adam este renumita pentru show-urile sale pline de energie, precum si pentru faptul ca investeste permanent in noi tinute de scena. Artista vrea sa se prezinte in fata publicul ca un adevarat artist pop, iar show-urile sale sunt tot timpul completate de vestimentatii pe masura.

Citește și:

Foto prima pagina Volodymyr Tverdokhlib, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.