Anda Adam a uimit publicul la un concert pe care l-a sustinut in acest weekend, aparand pe scena intr-o tinuta demna de un star international. Artista a imbracat un body negru acoperit cu modele Mayase create din oglinzi, si prezentand extensii de tulle negru in zonele soldurilor.

Video: Anda Adam, la un pas sa fie "calcata in picioare" de zeci de persoane

Cu acelasi tip de aplicatii din oglinda au fost accesorizate si cizmele din piele intoarsa pe care artista le-a purtat in concert.

Tinuta a fost completata de o pereche de ochelari exclusivisti, demni de filme SF. Este vorba de ochelari Maison Martin Margiela, care au intrat si in posesia starurilor de peste Ocean, precum Paris Hilton, Amber Rose, Lindsay Lohan sau Fergie.

Accesoriile proiectate si realizate de celebrul designer sunt la mare moda la Hollywood si au pretul de aproape 800 de euro.

Anda Adam este renumita pentru show-urile sale pline de energie, precum si pentru faptul ca investeste permanent in noi tinute de scena. Artista vrea sa se prezinte in fata publicul ca un adevarat artist pop, iar show-urile sale sunt tot timpul completate de vestimentatii pe masura.

Foto prima pagina: Facebook

Foto: Anda Adam, o papusa Barbie! Rochia care o face sa para cu 10 ani mai tanara

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: