Setari Cookie-uri

Stefan Banica: Despre Craciun, copilarie si familie

Stefan Banica a fost invitat marti in studioul Magic FM, Radioul lui Mos Craciun.

Artistul a participat la Batalia Hiturilor si a lansat piesa 'Noaptea de Craciun', compusa special pentru ascultatorii Magic FM.

„Imi place foarte mult Michael Buble. Are un album de Craciun foarte bun si este primul care imi aduce aminte de Bing Crosby, de muzica anilor '40. Este o imbinare foarte fericita a modernului si a clasicului”, a declarat invitatul.

Craciunul este un pretext, pentru a canta din hiturile mele, din lucrurile pe care oamenii le asteapta si sunt multe, multe lucruri inedite in fiecare an. Atmosfera o face publicul, atmosfera este extraordinara si asta datorita faptului ca oamenii au inteles ca, timp de doua ore, trebuie sa uitam de probleme, de politica, de necazuri de acasa si sa stim sa ne distram”, le-a spus Stefan ascultatorilor Magic FM.

Invitatul i-a indemnat pe fani sa se relaxeze atunci cand merg la spectacole: „Romanii inca invata sa se distreze. Simtiti-va bine indiferent de categorie sociala sau de varsta! Este onorant pentru mine sa vad intr-o sala de spectacol de la copii mici pana la bunici, sa ai toate generatiile. E un lucru extraordinar si iti creeaza o responsabilitate, bineinteles”.

Citește și:

Si, pentru ca Liana si Raul au vrut sa afle daca mergea la colindat in copilarie, Stefan Banica a declarat: „Nu prea am fost un mare colindator, dar cu sorcova dadeam bine”. „Cand eram pusti, aveam vreo sase, sapte ani, aparusera adidasii cu trei dungi, iar eu aveam doar cu doua dungi. Si am visat ca aveam adidasi cu trei dungi. Visul a fost atat de puternic incat, atunci cand m-am trezit, i-am cautat o ora prin casa. Evident ca nu erau. Dupa care mi-a cusut matusa-mea inca o dunga”, a povestit Stefan Banica.

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.