Setari Cookie-uri

Inna si Antonia, umilite de francezi!

De ce rad francezii de ele?

Inna are mare succes in Franta – insa se pare ca nu toti sunt fanii cantaretei.

Potrivit Cancan, reporterii francezi au venit sa vada cum se descurca studentii lor, care au venit sa invete in Romania. Si ei nu s-au oprit aici – au vrut sa faca reportaje pe mai multe teme, cat mai detaliate si diversificate.

Iata ca, in ceea ce priveste cantaretii si modelele noastre in viata, ei s-au oprit la Inna si Antonia, cele doua “fenomene” cu care Romania se mandreste.

O vedeta care a vandut milioane de discuri dar care are un staff format din cateva persoane. Pe scena, e ajutata de un DJ si iese in sala si canta, e un star hiper-accesibil care danseaza cu tine ca si cum ati fi cei mai buni prieteni.

La un moment dat, isi explica succesul: Sunt o persoana simpla, ca si voi. Am postat cantecele pe Youtube si BUM!”. Prin urmare, un success datorat internetului si norocului”, au declarat realizatorii francezi.

Citește și:

Nici despre Antonia nu vorbesc prea frumos, acestia numind-o „noua recruta”.

A fost top model care a trait in America. Fizicul ei este ideal, dar melodiile lasa de dorit, cu atat mai mult cu cat sunt concepute in jumatate de ora, iar versurile in doar doua ore.”, au mai spus acestia potrivit sursei citate.

Voi ce parere aveti despre Inna si Antonia? Va place muzica lor?

Foto prima pagina: Volodymyr Tverdokhlib, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.