Trupa britanica Blue a fost invitata miercuri in studioul Magic FM - Radioul lui Mos Craciun, in cadrul Magic Start, matinalul cu cea mai multa muzica, realizat de Liana Stanciu si Raul Brebu. Antony Costa, Simon Webbe, Lee Ryan si Duncan James au participat la Batalia Hiturilor si le-au cantat in direct fanilor „Merry Christmas to You”.

Peste 35.000 de femei din Romania au spus "Sunt frumoasa" in cadrul campaniei Dove

Suntem pentru a patra oara in Romania si nu e de ajuns”, au declarat membrii trupei, adaugand ca, intr-una din vizitele anterioare, au filmat si un videoclip in tara noastra. „A fost minunat. Am avut o frumoasa actrita romanca in videoclip”, si-au amintit ei.

Femeile sunt foarte frumoase in Romania”, au mai spus invitatii, atunci cand au fost intrebati ce amintiri au din tara noastra.

Cei patru invitati au participat la Batalia Hiturilor, rubrica din cadrul Magic Start – matinalul cu cea mai multa muzica.

Si, pentru ca se aflau in studioul Radioului lui Mos Craciun, artistii le-au cantat live „Merry Christmas to You” ascultatorilor Magic FM si le-au urat „Sarbatori fericite!” fanilor.

Anul 2015, anul CONCERTELOR in Romania. Pe cine vom putea asculta live?

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: