Setari Cookie-uri

Tragedie in Anglia: Asistenta care o ingrijea pe Kate s-a sinucis!

Marea Britanie, socata de decesul asistentei.

Opinia publica din Marea Britanie s-a declarat "socata si intristata" de decesul unei asistente medicale, victima a unei farse radiofonice, in urma careia aceasta a oferit unor jurnalisti australieni informatii confidentiale despre starea de sanatate a ducesei Catherine, relateaza AFP, potrivit Mediafax.

"Infirmiera bebelusului regal, descoperita decedata, dupa farsa telefonica", scrie The Times, care precizeaza ca Jacintha Saldanha avea 46 de ani si era mama a doi copii - un fiu in varsta de 16 ani si o fiica "aproape de varsta adolescentei".

"Ducesa Kate, intristata de un deces asociat de o farsa telefonica", scria The Daily Telegraph, potrivit caruia postul de radio australian "a continuat sa difuzeze farsa, la mai multe ore dupa decesul Jacinthei Saldanha".

Citește și:

Tabloidele britanice insista mai ales asupra socului resimtit de ducesa Catherine, sotia printului William, la aflarea vestii despre decesul asistentei: "Kate, socata cand a aflat ca infirmiera pacalita la telefon s-a sinucis", titreaza The Sun.

Tabloidul The Sun, care posteaza in paginile sale din interior un articol cu titlul "Va vom ucide pe amandoi", referindu-se la cei doi DJ-i de radio australieni, il citeaza si pe fostul bodyguard al printesei Diana, mama printului William, potrivit caruia ca un protocol special de instruire a personalului se afla in pregatire, cu scopul de a preveni pe viitor astfel de farse, si ca, un astfel de protocol nu a fost din pacate explicat personalului medical de la spitalul King Edward al VII-lea.

Tabloidul Daily Mirror evoca pe prima pagina "agonia ducesei Kate, dupa sinuciderea asistentei medicale inselate la telefon", temandu-se totodata pentru ca bebelusul printesei "sa nu fie asociat pentru totdeauna cu acest eveniment ingrozitor".

Citește și:

Foto prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.