Tragedie in Anglia: Asistenta care o ingrijea pe Kate s-a sinucis!

Marea Britanie, socata de decesul asistentei.

Opinia publica din Marea Britanie s-a declarat "socata si intristata" de decesul unei asistente medicale, victima a unei farse radiofonice, in urma careia aceasta a oferit unor jurnalisti australieni informatii confidentiale despre starea de sanatate a ducesei Catherine, relateaza AFP, potrivit Mediafax.

"Infirmiera bebelusului regal, descoperita decedata, dupa farsa telefonica", scrie The Times, care precizeaza ca Jacintha Saldanha avea 46 de ani si era mama a doi copii - un fiu in varsta de 16 ani si o fiica "aproape de varsta adolescentei".

"Ducesa Kate, intristata de un deces asociat de o farsa telefonica", scria The Daily Telegraph, potrivit caruia postul de radio australian "a continuat sa difuzeze farsa, la mai multe ore dupa decesul Jacinthei Saldanha".

Retail jobs

Tabloidele britanice insista mai ales asupra socului resimtit de ducesa Catherine, sotia printului William, la aflarea vestii despre decesul asistentei: "Kate, socata cand a aflat ca infirmiera pacalita la telefon s-a sinucis", titreaza The Sun.

Tabloidul The Sun, care posteaza in paginile sale din interior un articol cu titlul "Va vom ucide pe amandoi", referindu-se la cei doi DJ-i de radio australieni, il citeaza si pe fostul bodyguard al printesei Diana, mama printului William, potrivit caruia ca un protocol special de instruire a personalului se afla in pregatire, cu scopul de a preveni pe viitor astfel de farse, si ca, un astfel de protocol nu a fost din pacate explicat personalului medical de la spitalul King Edward al VII-lea.

Tabloidul Daily Mirror evoca pe prima pagina "agonia ducesei Kate, dupa sinuciderea asistentei medicale inselate la telefon", temandu-se totodata pentru ca bebelusul printesei "sa nu fie asociat pentru totdeauna cu acest eveniment ingrozitor".

Foto prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri