Setari Cookie-uri

Motivul pentru care Teo divorteaza

Ce se intampla cu casnicia lui Teo?

Daca ieri va spuneam ca este posibil ca Teo sa divorteze, ei bine iata ca nu este doar o barfa – ci totul este adevarat. Aseara, Constantin Iosef a declarat pentru Cancan ca intre el si Teo nu mai este nimic:

"Da, ne-am despartit din opt decembrie. Daca asta s-a vazut, acesta este adevarul. Ce sa ascund, viata? Nu sunt genul. Nu cred ca mai exista sanse de impacare.

Sincer, pentru mine nu mai este cale de intoarcere. Inca nu stiu ce o sa fac. Momentan, raman aici. Voi face sarbatorile aici, cu parintii mei si cu surorile mele. Apoi, nu stiu daca voi ramane in Romania sau voi pleca in Franta", a spus Constantin Iosef.

Teo a vorbit si ea despre ceea ce se intampla in viata ei. Chiar daca nu mai este impreuna cu Constantin, aceasta spune ca il iubeste in continuare:

"Indiferent ce se intampla intre doi oameni, iubirea e altceva. Faptul ca doi oameni hotarasc sa nu mai fie impreuna nu inseamna ca nu se mai iubesc. Cuvintele pe care le spune sunt fondate, tind sa cred asta, pentru ca el ce spune asa e. Nu am avut nicio discutie in contradictoriu.

Citește și:


L-a obosit lipsa mediului familiar lui, copiii. Stia ca nu e bine pentru noi daca se plangea. Aici au dus toate astea. Nu poate fi condamnat pentru ca isi iubeste copiii si nu poate sa stea fara ei. Parintii lui mi-au fost parinti si mie. Socoteala din targ nu se potriveste cu cea de acasa. Adaptabilitatea e apanajul inteligentei, eu m-am adaptat situatiei de acum, altfel ar fi trebuit sa ma blochez
", a declarat Teo in direct la Cancan.

Vizionare placuta


Kudika
18 Decembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.