Setari Cookie-uri

Alex Velea: "Femeile ma vor sub bradul lor"

De ce a zis asta?

Alex Velea a sustinut un concert incendiar duminica seara in parcul de distractii Zorky’s Planet din AFI Palace Cotroceni in fata a peste 1000 de copiii, care au cantat si au dansat alaturi de el.

Solistul si-a facut aparitia pe scena de langa roller coaster purtand o caciula de Mos Craciun si dansand energic.

Artistul sustine ca este obisnuit cu aceasta ipostaza, intrucat are multi nepoti.

“In fiecare an sunt Mos Craciun pentru nepotii mei. Este o misiune grea pentru ca ei fac liste kilometrice de cadouri. Pur si simplu nu mai termina! Vor si masinute si trenulet si carti de colorat si dulciuri…”, a declarat Alex Velea dupa concert.

Considerat unul dintre cei mai sexy cantareti din Romania, Alex Velea este convins ca sunt multe femei care si-l doresc impachetat si cu fundita la gat, sub Brad, in seara de ajun. Artistul tine insa sa le spulbere visele admiratoarelor reamintindu-le ca este un barbat insurat, la casa lui.

Citește și:

Stiu ca sunt multe femei care ma vor de Craciun sub bradul lor, insa chiar nu am cum sa le satisfac dorinta. Sunt casatorit, imi iubesc sotia si vom fi impreuna de Craciun. Mi-am facut si eu o lista pentru Mosul, insa cel mai mult imi doresc liniste si sanatate”, marturiseste Alex Velea.

Vizionare placuta


Kudika
18 Decembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.