Setari Cookie-uri

Gafa Mihaelei Radulescu: Poza care i-a speriat pe fani

Avem din ce in ce mai multe vedete prost imbracate!

Mihaela Radulescu, una dintre cele mai frumoase vedete ale Romaniei, si-a dezamagit fanii cu ultima sa aparitie in public.

Vedeta a purtat o rochie din voal transparent, alba, pe care erau aplicate flori din material alb (netransparent). Desi aceasta tinuta se dorea a fi sexy si increzatoare, efectele nu au fost tocmai pozitive, iar vedeta a primit tot felul de comentarii in care fanii isi exprimau dezamagirea.

Iata cateva comentarii culese de pe pagina de Facebook a artistei:

"intotdeauna ti-am apreciat stilul vestimentar, atitudinea...insa tinuta asta...mi s-a parut oribila. Nu te avantaja deloc. Tu ai fost mereu eleganta si sexy intr-o limita de bun simt...aici....nu-mi place deloc" .

"nu se aseza bine..nu te avantaja. Picioarele alea frumoase ale tale apareau f subtiri si forma aceea de body pe solduri ti le facea mai late si ...nu arata deloc bine".

Citește și:

Se pare ca, pana la urma, orice vedeta o mai da in bara din cand in cand. Totusi, vedeta a primit si multe comentarii pozitive, incurajatoare.

In apararea sa, Mihaela a replicat, sub forma de comentariu la aceeasi poza: „Albul e o alegere riscanta, stiu, dar tot 57 de kg am. E pacat ca voi vedeti doar poze, adica ipostaze statice, in miscare se vedea altfel. Revin cu o poza in costum de baie. Multumesc, nu fug de parerile contra, cand sunt frumos spuse”.

Tu ce parere ai despre aceasta aparitie a Mihaelei?

Foto prima pagina Subbotina Anna, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.