Partenerul Andreei Balan la ultima sedinta foto este... un sarpe!

Partenerul Andreei Balan la ultima sedinta foto este... un sarpe!

Tu cat ai rezista in preajma unui sarpe de 40 de kilograme?

Cu ocazia aniversarii unui an de existenta a revistei Nails Aesthetics, Andreea Balan a fost protagonista primei sedinte foto din domeniul de estetica a unghiilor din Romania. In cadrul acesteia, Andreea Balan a pozat alaturi de un sarpe de 40 de kilograme, reptila care patroneaza anul 2013, potrivit calendarului chinezesc.

Andreea Balan a dat dovada de mult curaj acceptand aceasta provocare, deoarece un sarpe de asemenea dimensiuni este foarte dificil de controlat.

In timpul realizarii fotografiei pentru coperta revistei, sarpele s-a incolacit in jurul ei, moment care a necesitat interventia dresorului pentru a nu pune in pericol viata artistei. Intr-un final, Andreea Balan a reusit sa imblanzeasca reptila, realizand o serie de imagini incendiare, ce pot fi admirate in cadrul unui cover story prezentat in revista Nails Aesthetics.

Andreea Balan a pozat in ipostaze inedite si senzuale, prezentand tendintele anului 2013 in nail art si abordand o serie de modele de manichiura preferate de vedetele de la Hollywood.

Cover story-ul cu Andreea Balan poate fi admirat in editia din decembrie a revistei Nails Aesthetics, distribuita in reteaua nationala de presa Inmedio&Relay şi in mediul online.

Foto prima pagina Subbotina Anna, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Decembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri