Cu ocazia aniversarii unui an de existenta a revistei Nails Aesthetics, Andreea Balan a fost protagonista primei sedinte foto din domeniul de estetica a unghiilor din Romania. In cadrul acesteia, Andreea Balan a pozat alaturi de un sarpe de 40 de kilograme, reptila care patroneaza anul 2013, potrivit calendarului chinezesc.

10 Celebritati trecute de 40 de ani care arata mai bine decat Mihaela Radulescu

Andreea Balan a dat dovada de mult curaj acceptand aceasta provocare, deoarece un sarpe de asemenea dimensiuni este foarte dificil de controlat.

In timpul realizarii fotografiei pentru coperta revistei, sarpele s-a incolacit in jurul ei, moment care a necesitat interventia dresorului pentru a nu pune in pericol viata artistei. Intr-un final, Andreea Balan a reusit sa imblanzeasca reptila, realizand o serie de imagini incendiare, ce pot fi admirate in cadrul unui cover story prezentat in revista Nails Aesthetics.

Andreea Balan a pozat in ipostaze inedite si senzuale, prezentand tendintele anului 2013 in nail art si abordand o serie de modele de manichiura preferate de vedetele de la Hollywood.

Cover story-ul cu Andreea Balan poate fi admirat in editia din decembrie a revistei Nails Aesthetics, distribuita in reteaua nationala de presa Inmedio&Relay ┼či in mediul online.

Sursa foto prima pagina: Facebook.com

Decizie RADICALA luata de Andreea Balan in relatia cu Keo
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: