Setari Cookie-uri

Partenerul Andreei Balan la ultima sedinta foto este... un sarpe!

Tu cat ai rezista in preajma unui sarpe de 40 de kilograme?

Cu ocazia aniversarii unui an de existenta a revistei Nails Aesthetics, Andreea Balan a fost protagonista primei sedinte foto din domeniul de estetica a unghiilor din Romania. In cadrul acesteia, Andreea Balan a pozat alaturi de un sarpe de 40 de kilograme, reptila care patroneaza anul 2013, potrivit calendarului chinezesc.

Andreea Balan a dat dovada de mult curaj acceptand aceasta provocare, deoarece un sarpe de asemenea dimensiuni este foarte dificil de controlat.

In timpul realizarii fotografiei pentru coperta revistei, sarpele s-a incolacit in jurul ei, moment care a necesitat interventia dresorului pentru a nu pune in pericol viata artistei. Intr-un final, Andreea Balan a reusit sa imblanzeasca reptila, realizand o serie de imagini incendiare, ce pot fi admirate in cadrul unui cover story prezentat in revista Nails Aesthetics.

Citește și:

Andreea Balan a pozat in ipostaze inedite si senzuale, prezentand tendintele anului 2013 in nail art si abordand o serie de modele de manichiura preferate de vedetele de la Hollywood.

Cover story-ul cu Andreea Balan poate fi admirat in editia din decembrie a revistei Nails Aesthetics, distribuita in reteaua nationala de presa Inmedio&Relay şi in mediul online.

Foto prima pagina Subbotina Anna, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.