Facebook si-a infuriat utilizatorii dupa ce a anuntat ca doreste sa schimbe conditiile de utilizare a serviciului Instagram - care permite filtrarea si difuzarea de fotografii -, astfel incat sa poata vinde fotografiile incarcate de catre acestia si datele aferente, informeaza guardian.co.uk, potrivit Mediafax.

Foto: Poza cu care Victor Slav a facut record de like-uri pe Facebook. Fanii s-au inghesuit sa comenteze
Noua clauza Instagram prevede ca "o parte sau intregul serviciu s-ar putea sustine financiar din profiturile din publicitate". De asemenea, clauza mai prevede ca utilizatorul serviciului Instagram sa isi dea acordul ca informatiile despre contul sau - numele, numarul de like-uri si fotografiile (precum si orice alte date asociate) - sau actiuni pe care le intreprinde sa fie folosite gratuit de catre Facebook, care detine Instagram, in actiuni promotionale si publicitare.

Acest lucru inseamna ca fotografiile de pe Instagram ar putea fi folosite in materiale publicitare, fara a se face referire la autorul acestora, iar banii rezultati ar putea fi folositi de catre Instagram. Nu exista nicio cale de mijloc in acest sens, singura posibilitate a utilizatorului Instagram fiind aceea de a nu mai utiliza acest serviciu si de a sterge fotografiile pe care le-a postat prin Instagram.

Cele mai penibile FOTOGRAFII de pe profilurile de Facebook
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: