Setari Cookie-uri

Naomi Campbell, probleme grave in Paris

Ce a patit modelul?

Naomi Campbell a suferit o contuzie la nivelul ligamentelor picioarelor in momentul in care a fost agresata si jefuita pe o strada din Paris in urma cu o luna, informeaza presa americana, citata de contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Renumitul top-model britanic se afla pe o strada din capitala Frantei, incercand sa opreasca un taxi, in momentul in care a fost atacata de cativa hoti.

Naomi Campbell a mers la politie pentru a raporta incidentul, petrecut in urma cu aproximativ o luna, iar apoi s-a deplasat la bordul unui avion privat in orasul Vail din statul american Colorado, unde a fost tratata de un renumit chirurg ortoped.

"A fost un moment terifiant. Naomi crede ca hotii au pandit-o, au urmarit-o si au asteptat cel mai potrivit moment pentru a o ataca atunci cand era singura. A fost atacata pe strada, in timp ce incerca sa opreasca un taxi, si a fost jefuita", a declarat o sursa pentru New York Post.

Citește și:

"A suferit o accidentare la un picior, atunci cand a fost impinsa in mod violent pe asfalt. E foarte afectata de acest incident", a adaugat aceeasi sursa.

Vizionare placuta


Kudika
4 Ianuarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.