Scandal peste scandal, despartiri, impacari, sinucideri, boli, dureri, declaratii in premiera. Si chiar daca toti credem ca e prea mult, vedeta nu vrea sa stea departe de televiziune. Nici vorba. Aceasta are in plan sa isi deschida televiziune online.

Mesajul INCREDIBIL postat de Oana Zavoranu la nici o luna de la moartea mamei sale

Zavo a primit mai multe oferte profesionale, regizorii sarind pe ea pentru a ii oferi roluri in seriale TV. Potrivit Click, Oana a hotarat sa puna bazele unei televiziuni online, alaturi de iubitul ei, Razvan Dumitrescu (ziarist) si alti doi prieteni jurnalisti:

Incep sa-mi reiau activitatea jurnalistica pe care am lasat-o in urma cu ceva timp, iar elementul nou care apare in cariera mea profesionala este colaborarea cu Oana. Se stie ca este un om bun de televiziune si acest lucru imi vine in ajutor.

Ideea de a se implica intr-o televiziune online i-a apartinut. Stia ca tot timpul am filmari, eu fiind reporterul si producatorul unei emisiuni de monden tot pe online si acum, dorindu-si sa petreaca mai mult timp cu mine, a decis sa se implice organizatoric in acest proiect. Astfel, vom imbina utilul cu placutul” – a declarat Razvan pentru Click.

Foto prima pagina: Facebook

Foto: Din nou impreuna? Oana Zavoranu, declaratie neasteptata
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: