Credeati ca le-ati vazut pe toate in ceea ce-o priveste pe Iulia Albu? Ei bine, la asta nu va asteptati! Cel mai extravagant editor de moda de pe plaiurile noastre si-a achizitionat un accesoriu viu, neobisnuit, pe care-l va purta pe la toate evenimentele la care va merge: o gaina neagra cu pedigree.

5 lucruri de făcut imediat după ce ai adoptat un animal de companie

E vestita pentru aparitiile sale soc, criticata de multi pentru excentricitatile de care da dovada, dar ea nu se lasa si pluseaza! Iulia Albu (31 de ani) avea tot soiul de accesorii inedite, doar unul ii mai lipsea: un animal de companie neobisnuit. Asa ca n-a stat mult pe ganduri si si-a comandat o gaina neagra, de toata frumusetea, cu care va face furori pe la sindrofiile la care va participa.

Contactata de Click!, Iulia a declarat: „Este o gaina cu pedigree, mai precis un cochin pitic si se numeste Chateau LouLou de la Fraise. Am achizitionat-o de la un celebru crescator. Si Tori Spelling are un asemenea animal de companie. Ma va insoti la toate iesirile, mai mult sau mai putin publice. Ii voi accesoriza penajul diferit, in functie de eveniment".

Vezi imaginile cu gaina Iuliei Albu + mai multe detalii despre acest animal de companie pe Click.ro

foto prima pagina: Shutterstock.com

Un nou studiu arată că animalele de companie sunt un bun partener de binging
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: