Setari Cookie-uri

Monica Gabor, schimbari uriase in viata ei

De ce vrea sa renunte la Romania?

Monica Gabor face tot posibilul pentru a scapa de toate legaturile pe care le are in Romania. Se pare ca vedeta este extrem de fericita in America, alaturi de al ei Mr Pink incat nu isi mai doreste nimic altceva.

Moni a socat in urma cu cateva zile, cand a hotarat sa renunte la custodia micutei Irina. In urma cu cateva luni, aceasta declara ca va face tot posibilul sa isi poata lua fiica in America pentru a o educa asa cum numai o mama stie. Dar iata ca dupa lungi discutii intre avocati, fosta doamna Columbeanu a decis ca este mai bine daca Irina ramane la tatal ei, ea putand sa o ia in America si sa se bucure de compania ei doar o luna pe an (aprilie).

O alta schimbare pe care Moni vrea sa o faca este renuntarea la tot ce o leaga de Romania. In curand acesteia ii va expira contractul de imagine cu managerii complexului rezidential unde se cazeaza cand vine in tara si va pierde apartamentul, informeaza Click.

Citește și:

Si pentru a ne dovedi cat de fabuloasa este viata ei in America, Moni a uploadat pe Youtube un clip cu ea, in care face reclama unui restaurant de la Hollywood.

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.