Setari Cookie-uri

Andreea Balan se gandeste la despartire. De ce vrea sa renunte la relatia cu Keo?

Sunt unul dintre cele mai solide cupluri din Romania.

Andreea Balan si Keo sunt impreuna de mai bine de sase ani si se simt foarte bine impreuna. Dar asta nu inseamna ca sunt legati pe viata.

Potrivit celor mai recente declaratii ale cantaretei, in momentul in care nu mai ai nimic in comun cu partenerul si mergeti pe drumuri diferite, este timpul sa pui punct si o sa o iei de la inceput cu altcineva:

"E normal ca oamenii sa se desparta. Oamenii se despart cand nu mai evolueaza in acelasi sens, cand nu mai au aceleasi dorinte... . Poate pleaca la un drum impreuna si intre timp, dupa ani si ani de zile, au alte dorinte si nu mai sunt pe aceeasi lungime de unda.

Faptul ca noi suntem persoane publice si suntem expusi, iar lumea vede ca ne combinam, ne certam, ne despartim, asta nu inseamna ca oamenii de rand nu fac acelasi lucru. Toti oamenii de rand au prieteni, se despart, sufera, dar le trece. Asta e, exista iubire dupa iubire!

Citește și:

Nu mai suntem in epoca in care in care te casatoreai cu primul de la 19 ani. E normal sa ne despartim!", a spus Andreea Balan pentru Stirile Kanal D, informeaza Libertatea.

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.