Setari Cookie-uri

Actrita de la Hollywood, insarcinata cu ajutorul inseminarii artificiale

Despre cine este vorba?

Monica Cruz, sora mai mica a actritei Penelope Cruz, a ramas insarcinata dupa ce a apelat la inseminare artificiala, cu sperma unui donator anonim, a anuntat top modelul in varsta de 35 de ani pe blogul sau de pe site-ul ziarului spaniol El Pais, informeaza Mediafax.

Potrivit contactmusic.com, Monica Cruz spune ca a optat pentru inseminare artificiala pentru ca isi dorea foarte mult un copil, insa se temea ca, daca asteapta sa intalneasca partenerul de viata perfect, va fi prea tarziu pentru o sarcina.

"Voi fi mama! Mi-am indeplinit visul de o viata. Vreau sa va povestesc tuturor despre aceasta calatorie speciala si despre toate experientele din aceasta perioada fascinanta", a scris modelul pe blogul ei.

"Vreau sa multumesc, de asemenea, tuturor acelor barbati anonimi care le ajuta pe femeile ca mine sa-si indeplineasca visul vietii lor", a mai spus modelul, care s-a oferit sa le ajute cu sfaturi pe femeile care au dubii in legatura cu inseminarea artificiala.

Citește și:

Monica Cruz, sora cantaretului Eduardo Cruz, este model, dansatoare si actrita si a jucat in serialul "Un paso adelante", dar si in filme precum "Iron Cross", "Jerry Cotton" si "Asterix at the Olympic Games".

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
14 Ianuarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.