Setari Cookie-uri

Bianca Dragusanu face declaratii de dragoste!

Dintr-o iubire intr-alta, din floare in floare...

Bianca a dovedit ca a depasit momentul Cristea si si-a pus fanii pe ganduri cu un mesaj postat la miezul noptii. Roscata a facut o declaratie infocata, plina de iubire, cuvant pe care l-a folosit din plin in diferite variante derivate.

Te iubesc pt ca ma iubesti...stiu,pare un schimb dar nu e.Te iubesc pt ca te iubesc si nimic mai mult:) Aici cred ca incepe cu adevarat iubirea... Iti multumesc pt ca deja te iubesc, pt ca existi,pt ca eu am inceput sa ma regasesc, sa renasc , sa traiesc...de la tine, doar de la tine incep sa iubesc!”, acesta a fost mesajul de pe Facebook al Biancai.

Acum, bineinteles ca toata lumea se intreaba cine este norocosul. Unii fani ar fi in stare sa isi vanda sufletul pentru ca ei sa fie raspunsul, altii pariaza pe Victor Slav.

Declaratia a fost insotita de o fotografie in care Bianca are un make-up usor, destul de natural. Nici nu stim daca sa ne ingrozim sau sa ne punem pe ras. Chiar si unii dintre comentatori sunt de parere ca ii sta mai bine cu machiaj si ca i-ar mai trebui niste kilograme.

Citește și:

Tu ce parere ai despre declaratia Biancai? La cine se refera?

Foto prima pagina Volodymyr Tverdokhlib, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.