Setari Cookie-uri

Rihanna se lanseaza in moda. Cand ii putem vedea prima linie vestimentara?

Rihanna ia cu asalt lumea fashionului.

Cantareata Rihanna isi va face debutul in moda printr-o colectie proprie, realizata pentru brandul River Island, pe care o va prezenta pe 13 februarie, in timpul Saptamanei Modei de la Londra (LFW), informeaza femalefirst.co.uk, potrivit Mediafax.

Potrivit sursei citate, Rihanna a colaborat cu celebrul brand britanic River Island pentru o prima colectie pe care artista o va prezenta oficial publicului in cadrul celui mai prestigios eveniment de moda din Marea Britanie si unul dintre cele mai importante din lume, ce va avea loc in perioada 15 - 19 februarie.

Rihanna isi va prezenta colectia de haine si accesorii pentru sezonul primavara/vara 2013 in fata unui public din care vor face parte atat fani de-ai sai, cat si reprezentanti media si critici de moda.

De la anuntul colaborarii dintre artista si brandul River Island, fanii s-au declarat nerabdatori sa isi achizitioneze produse ale colectiei care va fi lansate la nivel mondial in magazinele brandului incepand cu 5 martie. In Statele Unite si Japonia lansarile colectiei vor avea parte de ceremonii speciale.

Citește și:

"Prezentarea primei mele colectii la Saptamana Modei de la Londra este un vis devenit realitate. De mult timp mi-am dorit sa imi realizez o colectie proprie, iar prezentarea ei pentru River Island, la LFW, alaturi de nume mari ale modei, este o reala ocazie. Abia astept sa vad reactiile fanilor si ale presei de moda!", a spus Rihanna.

Pe 16 februarie isi vor mai prezenta creatiile nume celebre precum Antipodium, Jasper Conran, John Rocha, Julien Macdonald si Moschino Cheap And Chic.

Foto prima pagina: Gulliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
21 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.