Setari Cookie-uri

Jojo, primele declaratii sincere de la divort

Afla ce a spus actrita.

Catalina Grama, cunoscuta sub numele de Jojo, a hotarat sa divorteze de sotul sau, dupa trei ani de casatorie.

La aproape doua luni de la oficializarea divortului, actrita a hotarat sa vorbeasca deschis despre momentele grele prin care a trecut, despre familie si viitor:

Cu ce sa incep… Cu faptul ca m-am gandit foarte mult la ceea ce e cu adevarat valoros si ce inseamna acest lucru in cele mai mici amanunte pentru mine.

Trebuie sa stim ce are insemnatate pentru noi mai ales atunci cand nu suntem convinsi ca ne dorim ceva cu adevarat. Imi amintesc vag de primele mele lectii de geografie si de cel mai vechi sistem pentru indicarea unei directii: punctele cardinale. Nu mai stiu exact cum aratau paginile manualului dar stiu ca mama il tinea ridicat, indreptat catre ea, ca sa nu vad ce scrie in carte cand ma asculta sa vada daca sunt bine pregatita pentru urmatoarea zi de scoala. Era mai simplu atunci… Pentru ca pe masura ce inaintam in varsta, ce e scris pe paginile copilariei ramane acolo, iar “punctele noastre cardinale ” se schimba cumva cu fiecare experienta traita, cu fiecare lectie primita…. Pana cand devin cu adevarat clare. Eu asa privesc valorile societatii si propriile noastre valori: ca pe nordul, sudul, estul si vestul existentei noastre.

Citește și:

Probabil ca invatam copii fiind de la parinti, profesori sau alte figuri centrale care ne impresioneaza si ne marcheaza in acea perioada esentiala, cateva lucruri care ni se transforma in repere si asa raman pe tot parcursul vietilor noastre.


Imi amintesc cu exactitate sfaturile pe care le-am primit in copilarie de la bunica mea, parinti, diriginte sau profesor preferat, sfaturi care au capatat un contur clar pe masura ce am evoluat si au devenit cumva litera mea de lege. Lege nescrisa, dar mai puternica decat orice altceva. De aceea atunci cand urc Ceahlaul copilariei mele in cele mai frumoase zile de vara ale anului si vad muschiul verde care imbraca trunchiul brazilor stiu unde este de fapt nordul meu: in suflet
.” – a scris Jojo pe blogul sau.

Vizionare placuta


Kudika
21 Ianuarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.