Setari Cookie-uri

Oana Zavoranu: Prima declaratie sincera dupa tentativa de sinucidere

Cineva chiar isi iubeste fanii.

Pentru vedete, site-urile de socializare sunt instrumente de manipulare a publicului sau mijloace prin care acestea isi pot manifesta aprecierea.

Dupa tentativa de sinucidere, Oana Zavoranu a ales sa se foloseasca de mijloacele moderne pentru a comunica un mesaj care se vrea emotionant fanilor ei de pe Facebook:

Va multumesc nespus pentru toate cuvintele frumoase. Stiu ca sunteti nerabdatori sa aflati totul despre ceea ce fac eu acum, dar am decis sa schimb multe lucruri in viata mea, sa renasc din propria-mi cenusa, daca pot spune asa, iar lucrurile creative, importante si frumoase care imi ocupa in prezent tot timpul sa va bucure si sa va faca sa ma iubiti si mai mult pentru ceea ce fac si reprezint. Zilele urmatoare promit ca tot aici va voi povesti pe scurt la ce ma refer (atat cat pot sa spun deocamdata:)) )... Important este sa stiti ca va iubesc tare si sunt foarte foarte bine de data asta, sincer.”

Citește și:

Asteptam urmatorul mesaj pentru a afla despre noile proiecte ale Oanei... sau asteptam sa fie invitata din nou la emisiunile de profil. Cert este ca Zavo revine!

Mesajul Oanei a primit sute de comentarii pozitive si incurajatoare. Tu ce spui, este emotionanta sau nu declaratia acesteia?

Foto prima pagina Volodymyr Tverdokhlib, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.