Setari Cookie-uri

Renunta la actorie pentru a se face avocat

Este una dintre cele mai sexy actrite de la Hollywood.

Actrita americana Katie Holmes intentioneaza sa renunte la cariera de la Hollywood pentru a deveni avocat, informeaza presa americana, citata de thesun.co.uk, potrivit Mediafax.

Potrivit unor informatii deocamdata neconfirmate, actrita americana s-ar fi inscris deja la o facultate de drept. Tatal ei este avocat si are propriul birou de avocatura.

Katie Holmes s-a saturat de actorie si vrea sa devina un model pentru fiica ei, Suri, in varsta de sase ani, a declarat pentru tabloidul american National Enquirer una dintre prietenele actritei.

Totodata, artista doreste sa scape de atentia constanta a jurnalistilor care o urmaresc fara incetare dupa divortul ei de Tom Cruise.

Nu este pentru prima data cand Kate Holmes, in varsta de 34 de ani, are in vedere o alta profesie - in anii '90, ea s-a inscris la cursurile Universitatii Columbia din New York.

Citește și:

Desi a fost acceptata la acea universitate, Katie Holmes a renuntat la cursurile universitare dupa ce a primit unul dintre rolurile principale din serialul de televiziune "Dawson's Creek".

Katie Holmes, care a mai jucat in lungmetrajul "Batman - Inceputuri/ Batman Begins" din 2005, a filmat anul trecut o miniserie TV inspirata din viata lui Jacqueline Kennedy.

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
31 Ianuarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.