Setari Cookie-uri

Lady Gaga, data in judecata de o fosta angajata

Ei, cine se astepta la asta?

La cat de controversata este Lady Gaga, nu putem sa spunem ca ne mira faptul ca este data in judecata… din nou. De data aceasta, reclamantul este o fosta asistenta a artistei, iar subiectul disputei sunt banii.

Jennifer O’Neill, asistenta personala in varsta de 42 de ani, sustine ca nu era tratata cum ar fi meritat, ca i se cerea prea mult si ca artista ii datoreaza 400 000 de dolari, adica plata pentru 7168 de ore suplimentare de munca.

Gaga afirma ca “ma da in judecata pentru bani pe care nu ii merita”, conform DailyMail.co.uk. Conform aceleiasi surse, artista afirma ca asistenta ei nu-si facea treaba, dormea pana tarziu, lasand-o sa se lupte cu toate bagajele. Daca mai adaugam si declaratia cantaretei ca nu a platit niciodata orele suplimentare ale nimanui…

Cantareata in varsta de 26 de ani declara si ca Jennifer nu va primi suna ceruta, iar ca acei bani vor fi impartiti oamenilor care sunt inca in echipa Gaga, care o ajuta si o urmeaza peste tot.

Citește și:

Ce-i drept, o artista atat de cunoscuta precum Lady Gaga nu poate sa se ingrijeasca de toate nimicurile, are nevoie de asistente (acum are doua!), insa chiar si ea exagereaza putin: nu ai nevoie de asistenti pentru a-ti spune unde iti este periuta de dinti!

Tu cine crezi ca va castiga procesul si, dincolo de proces, cine crezi ca are dreptate?

Sursa foto prima pagina: Twitter.

Vizionare placuta


Kudika
4 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.