Setari Cookie-uri

Whitney Houston face din nou istorie

Un tribut adus vedetei americane.

Cantareata americana Whitney Houston face din nou istorie, dupa ce reprezentantii muzeului Madame Tussauds au dezvaluit imagini cu patru noi statui din ceara ale artistei americane, care vor fi inaugurate simultan, astazi, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Acest tribut adus vedetei americane, care a murit anul trecut, cu o zi inainte de gala de decernare a premiilor Grammy, marcheaza o premiera mondiala: este pentru prima oara in istoria de doua secole a muzeului Madame Tussauds cand conducerea institutiei a decis sa creeze si sa inaugureze atat de multe statui din ceara pentru o singura persoana.

Statuile au fost realizate la Londra, insa ele vor fi expuse in muzee din orase diferite.

Pat Houston, managerul si cumnata celebrei cantarete americane, a declarat: "Ne-am simtit extrem de onorati atunci cand reprezentantii muzeului Madame Tussauds ne-au contactat pentru a realiza patru statui cu Whitney, care o reprezinta in patru momente diferite din cariera ei de 30 de ani".

Citește și:

Cele patru statui din ceara care o reprezinta pe Whitney Houston vor fi prezentate publicului larg mai intai la New York, in cursul zilei de joi.

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.