Setari Cookie-uri

Andra: Cum vede cantareata seara romantica perfecta?

Sotia lui Maruta se destainuie.

S-a indragostit pentru prima data la 15 ani, dar iubirea adevarata a venit la 19 ani, in persoana lui Catalin Maruta, iar seara romantica perfecta ar fi intr-un restaurant numai pentru ei doi, cu Pablo Alboran cantand 'Solamente Tu', a povestit Andra la Kiss FM, in cadrul campaniei Kiss4Love.

Maruta imi face atatea cadouri, ca nu-mi dau seama care sunt de Valentine's Day si care pentru alte ocazii”, a spus Andra.

Cantareata a dezvaluit si cum ar vrea sa petreaca o seara romantica in compania lui Catalin: „Un restaurant inchiriat numai pentru noi doi si sa cante cineva in surdina. Pablo Alboran sa ne cante 'Solamente Tu' si eu, impreuna cu sotul meu sa bem cate un pahar de vin rosu”.

Andra ne-a vorbit despre marea ei iubire: „M-am indragostit prima data la 15 sau la 16 ani. Dragostea cea mai adevarata si pe veci a venit la 19 ani, cand m-am indragostit de Maruta. Am fost un copil care a muncit de mica, am cantat, am avut concerte. Pe mine ma interesa cu totul altceva. Normal ca-mi placeau tot felul de baieti, dar imi placeau si atat. Nu prea eram asa girly cand eram mica. Adidasi, fotbal...”, a spus artista.

Citește și:

Eu am primit multe cadouri neobisnuite de la Maruta, cum ar fi 500 de kilograme de pepeni sau, cand am venit din vacanta si am implinit un an de casnicie, mi-a scris din 200 de trandafiri '1 an, te iubesc, la multi ani!'”, a declarat la Kiss FM cantareata.

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.