Setari Cookie-uri

Motivul pentru care Taylor Swift a fost data in judecata

Cantareata are probleme cu legea.

Cantareata americana de muzica country Taylor Swift a fost data in judecata si i se cer daune de 1,8 milioane de dolari, pentru ca a pastrat onorariul primit pentru un concert in Canada care a fost anulat, informeaza site-ul tmz.com, potrivit Mediafax.

Potrivit documentelor depuse la tribunal, Taylor Swift a primit suma de 2,5 milioane de dolari pentru a canta intr-un concert country, insa, desi evenimentul a fost anulat, artista americana a pastrat acei bani.

Concertul, numit "Capital Hoedown", urma sa aiba loc la Ottawa, in august 2012.

Organizatorii nu au putut insa sa aduca pe scena toti artistii pe care ii invitasera, astfel ca, spre dezamagirea fanilor de muzica country din Canada, show-ul a fost anulat.

In documentele depuse la Tribunalul Federal din New York se arata ca Taylor Swift a primit intregul onorariu care i-a fost promis de organizatori. Dar compania care a vandut biletele pentru eveniment - care a fost nevoita sa ramburseze bilete in valoare de 1,8 milioane de dolari - considera ca artista americana ar trebui sa renunte la o parte din acei bani, pentru ca nu cantat deloc. De fapt, sustin reprezentantii acestei companii, chiar si dupa ce va plati o parte din bani, Taylor Swift va ramane cu un profit consistent, in valoare de 700.000 de dolari.

Citește și:

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
19 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.