Oana Zavoranu vrea sa lase in urma trecutul si sa se concentreze doar pe prezent si viitor. Invitata in emisiunea Acces Direct, vedeta a vorbit despre ce inseamna Pepe pentru ea:

Oana Zavoranu da cartile pe fata. Deschid dosarele! Mesajul neasteptat in miez de noapte
Nu ma mai intereseaza. Ii doresc sa-i fie bine, dar este un capitol incheiat, dus. Este o jignire pentru oamenii din viata mea sa tot vorbesc despre un om cu care nu mai am nicio legatura. Are familie, are viata lui, nostalgicii se pot uita la poze de dinainte, dar acum nu ma mai intereseaza ce face.

Nu o spun cu rautate, dar am alte procupari, prioritati. Sunt luni in care nu imi vine in minte acest baiat. Nu am crezut vreodata ca pot spune dupa 2 ani ca nu mai exista pentru mine. Am trait o perioada de timp cu amintirea lui, cu imaginea lui, dar acum este un strain pentru mine. Nu mai este barbatul meu, nu il mai recunosc in gesturi, in discurs, este schimbat, are alta viata asa cum am si eu. Nu-i port ranchiuna, dar mi-as dorit sa nu ma mai poarte prin procese. Eu nu mi-am dorit nicioodata un divort cu tam-tam, dar ce a fost a fost. Ar fi fost ok sa fi renuntat fiecare la orice plangere, pentru ca nu ar trebui sa ne mai uneasca nici macar acele procese.„ – a declarat Zavo, informeaza Libertatea.

Foto: In ce hal a ajuns sa arate Oana Zavoranu! Uite pozele in care este de nerecunoscut
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: