Setari Cookie-uri

Andreea Banica, nostalgica dupa vremurile cand canta in Exotic si Blondy

Andreea Banica si What's Up au lansat astazi noul single In lipsa ta.

Cei doi artisti au cantat live in studioul Kiss FM si le-au povestit lui Mihai Gainusa, lui Dezbracatu si Oanei Paraschiv despre colaborarea lor.

Invitatii au spus ca melodia a fost compusa Laurentiu Duta. „La un moment dat, mi-a trimis Laurentiu Duta un negativ si mi-a spus: 'Nu vrei sa scrii un refren pentru Andreea Banica?'. Bineinteles, de ce nu? Apoi am facut o strofa si am cazut de acord sa cant si eu pe piesa”, a spus What's Up.

Laurentiu sta la Navodari si ii este greu sa plece de acolo, din studio. Stii de cand ma rog de el: 'Hai, vino si tu la Bucuresti, vino mai aproape de noi, sa facem treaba impreuna!'? 'Da, mai, Andreea, dar tu stii ca eu ma misc mai greu. Nu-mi vine sa plec, sa-mi las familia'. Ii este dor de mare omului”, a declarat Andreea.

Intrebata de Carcotasi in ce limba ii place sa cante mai mult – engleza sau romana, Andreea Banica a fost cuprinsa de nostalgie. „Acum imi place in romana. Mi-am adus aminte de niste vremuri foarte frumoase prin care am trecut, cand cantam in Exotic, in Blondy. Lansand piesa aceasta, cineva mi-a spus: Vai, dar imi aduci aminte de perioada aceea cand cantai 'Ai gresit, dar nu te pot uita'”, a spus invitata la Kiss FM.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.